3 Comments

 1. Hej Ida Lærke.

  Jeg er virkelig blevet fanget af den måde du fotografere på. Den måde du tager dine billeder og den inspiration du giver er fantastisk! Jeg har selv fotograferet i et tykke tid nu (dog kun med en iPhone), men har tænkt mig at anskaffe mig et rigtigt kamera. Jeg ville derfor spørge dig om hvilket kamera du bruger? (Går ud fra at du ikke bruger en iPhone/anden mobil)

  Håber at høre fra dig! 🙂

  -Louise Kolding

  1. Kære Louise,
   Mange tak for de søde ord. Jeg må indrømme at jeg faktisk kun bruger min iPhone 4 til at tage billeder med. Det vigtige redskab er for mig er derfor dagslys.
   Kærlig hilsen Ida Lærke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s